Test 1: Grčka, Leptokarija, vila Antonio, 10 noći već od 80 EUR

Grčka, Leptokariaautobus | Vila ANTONIO
od 110 €

Test 1: Grčka, Leptokarija, vila Antonio, 10 noći već od 80 EUR

Grčka, Leptokaria

Prevoz autobus
Smeštaj Vila ANTONIO
Mesto polaska: Beograd, Novi Sad, Zrenjanin, Kikinda, Valjevo, Lazarevac
Akcija:
Last minute
Cena: od 110 €
Cena za decu: 0 €
Letovanje Grčka, Leptokarija, 10 noćenja, promotivna cena već od 80 EUR po osobi, samo do 16. maja! Gratis za 2 dece do 12 godina!

Vrsta smeštaja:
studio

Kategorija smeštaja:
nekategorizovano

Nivo usluge:
noćenje

Dodatni sadržaj:
wi-fi, klima

Teme putovanja:
more, letovanje

O smeštaju: Vila Antonio je nova, elegantna i moderna vila, prve goste je primila u letnjoj sezoni 2016 godine. LOKACIJA: u novom delu Leptokarije UDALJENOST OD PLAŽE: 120m STRUKTURA: 1/2 studio, 1/3 studio, 1/4 studio OPREMLJENOST: kuhinja sa kuhinjskim elementima (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima (doplata), wi-fi internet, TV, kupatilo, prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje. SPRATNOST: I sprat, II sprat KLIMA UREĐAJ: doplata 5€ dnevno PEŠKIRI: ne POSTELJINA: da - menja se na 5 dana (ista se ostavljaju na spratu vile i gosti ih sami menaju) WI-FI: internet u vilama nije namenjen profesionalnoj upotrebi, a jačina signala, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavise isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora. Internet signal je dostupan od 01.06.2024. god. PARKING: da - ali ima prostora za parkiranje na ulici i slobodnom placu nepsredno do vile. DODATNE KARAKTERISTIKE: poseduje prostoriju za poslednji dan boravka.

Napomene:
Proverite raspoloživost i cene u turističkoj agenciji.

Lokacija:


Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image Image Image Image Image Image Image Image Image
PROGRAM PUTOVANJA: 1. dan: Okupljanje putnika na utvrđenom mestu 30 minuta pre predviđenog vremena polaska autobusa (tačno mesto i vreme polaska biće potvrđeno od 48h do 24h pre početka putovanja). Putovanje prema Grčkoj preko Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja. 2. dan: Dolazak u Leptokariju u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrani objekat (ulaz u studije / apartmane najranije od 14:00h). Noćenje. 3 - 11. dan: Boravak u izabranom studiju / apartmanu. Noćenje. 12. dan: Napuštanje studija / apartmana najkasnije do 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). 13. dan: Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.
- prevoz turističkim autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio i video opremljenost, klima, wi-fi) na relaciji Beograd – Leptokarija – Beograd; - smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u studijima / apartmanima; - usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka; - troškove organizacije i vođstva puta.
- obaveznu boravišnu taksu u iznosu od 1,5 € do 5 € dnevno (u zavisnosti od lokalne kategorizacije smeštajnog objekta) po smeštajnoj jedinici, - međunarodno putno – zdravstveno osiguranje; - individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu pomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta i u toku boravka u vili.
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. - UPLATA U CELOSTI: uplata kompletne cene aranžmana prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate u celosti odobravati popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen. - UPLATA DO POLASKA: 40% akontacija prilikom rezervacije, ostatak do 10 dana pre početka korišćenja aranžmana. - ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% akontacija prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana do 15.12.2024 – čekovi građana se deponuju do 10 dana pre početka putovanja. - PLATNE KARTICE: Visa, Master, Maestro, American Express, Dina, kreditnim karticama Poštanske štedionice i Banke Intesa do 6 mesečnih rata (prilikom rezervacije). - ADMINISTRATIVNA ZABRANA: 40% akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator putovanja) sa dospećem do 15.12.2024. godine.
POPUSTI I DOPLATE: Spajanje smena: u slučaju spajanju smena, cena se umanjuje za 30€ po osobi na ukupnu cenu paket aranžmana, osim u smenama označenim zvezdicom u slučaju spajanja smena od kojih je jedna sa zvezdicom, a druga bez, cena II smene se umanjuje za 30€ u slučaju sopstvenog prevoza nema dodatnog umanjenja cene – obračunava se puna cena najma apartmana Jedna osoba u 1/2 std: Doplata za 1/1 studio 70% na cenu paket aranžmana i ima jedno mesto u autobusu (osim smena sa * - u kojima je doplata 100% i ima 2 sedišta u autobusu. Dete kao dodatna osoba: prvo dete do 6 godina starosti plaća samo prevoz i koristi zajednički ležaj Navedeni popusti važe samo za dete u pratnji minimum dve punoplative osobe. Dete od 2 do 12 god na sopstvenom ležaju, plaća cenu paket aranžmana ili najma smeštaja umanjenu za 20€. Pomoćni ležaj: Dete od 6 do 12 godina u 1/2+1 studiju na pomoćnom ležaju plaća 50€ i autobusku kartu. Doplata za klima uređaje: Klima uređaj uključen u cenu kod nekih vila Doplata klima uređaja – tamo gde nije uključen u cenu smeštajne jedinice - od 4 do 10€ dnevno po sobi.
BORAVIŠNA TAKSA: Od 01.01.2024. godine, odlukom Vlade Republike Grčke, naplaćuje se obavezna boravišna taksa u iznosu od 1,5 € do 5 € dnevno (u zavisnosti od lokalne kategorizacije smeštajnog objekta) po smeštajnoj jedinici. Plaćanje se vrši pri dolasku u objekat, na licu mesta vlasniku kuće ili predstavniku/inopartneru.

Opšti uslovi putovanja - Hedonic Travel (preuzmi)Ne odgovara Vam ovaj aranžman? Kliknite ovde i anonimno zatražite ponudu, naši partneri će se potruditi da Vam pronađu putovanje po meri.

IDEJE ZA PUTOVANJA

Celokupan sadržaj na sajtu koristi se isključivo za potrebe izrade i testiranja sajta. Tokom perioda testiranja sajt se odriče svake odgovornosti za objavljeni sadržaj.
NAPOMENA: Podaci su informativnog karaktera. Sajtovi lovacnaputovanja.rs, lastminute.rs, firstminute.rs i citybreak.rs nisu odgovorni za tačnost objavljenih podataka i njihovo ažuriranje. Zvanični podaci dostupni su kod oglašivača, molimo Vas da sve informacije proverite sa njima - telefonom, mejlom ili lično. Hvala na razumevanju.