ZATRAŽITE PONUDU

PO SVOJOJ ŽELJI

Popunite formular

i očekujte ponude posebno prilagođene Vašim željama (potrebna je prijava/registracija)


VAŽNE INFORMACIJE ZA VAS KOJI STE ZATRAŽILI PONUDU ZA PUTOVANJE:

  • Vaš zahtev ćemo anonimno i pod šifrom dostaviti određenom broju izabranih organizatora putovanja, turističkih agencija, avio kompanija, hotela, apartmana, vikendica, vila, seoskih domaćinstava, banja, wellness centara...
  • Nakon što popunite formular i pošaljete zahtev, očekujte ponude direktno od naših partnera. Isporučićemo ih u Vašem ličnom profilu na našem sajtu i obavestiti Vas mejlom o pristiglim ponudama.
  • Vaši lični podaci su zaštićeni. To znači da Vaši privatni podaci, koje ste naveli u svom ličnom profilu na našem sajtu, neće biti dostupni našim partnerima kojima budemo prosledili Vaš zahtev za ponudu.
  • Ukoliko želite da našim partnerima pošaljete svoje kontakt podatke kako bi oni Vas kontaktirali, to možete učiniti naknadno u svom profilu ako budete želeli da odgovorite na njihove ponude.
  • Navedite što više detalja u formularu. Što preciznije budete opisali kakvo putovanje želite, to će ponude koje budete dobili od naših partnera biti prilagođenije Vašim željama.
  • Ukoliko želite da dobijete ponude za više različitih putovanja, recimo i za „Last Minute letovanje u Španiji“ i za „City break u Pragu“, poželjno je da za svako putovanje pošaljete zaseban zahtev.
  • Kreiranje i slanje zahteva našim partnerima i prijem njihovih ponuda podrazumeva da ste se prethodno registrovali na našem sajtu i da ste prijavljeni/ulogovani na svoj nalog. To možete uraditi ovde (linkovi Prijava i Registracija) ili na naslovnoj stranici.
  • Izabrani partneri kojima budemo prosledili Vaš zahtev mogu Vam poslati vremenski oročenu ponudu, zbog čega je poželjno da redovno proveravate poruke pristigle u Vaš lični profil na našem sajtu.
  • Izabrani partneri kojima budemo prosledili Vaš zahtev nisu u obavezi da na njega odgovore ukoliko nemaju odgovarajuće ponude za Vas. U tom slučaju pokušajte sa unosom drugačijih podataka u formular i slanjem novog zahteva.
  • Naši partneri Vam mogu slati neobavezujuće ponude ukoliko je to u skladu sa njihovom poslovnom politikom. Za detaljne informacije o njihovim ponudama molimo Vas obratite se direktno podnosiocima ponuda. Sve potrebne podatke i kontakte pronaći ćete u svom profilu na našem sajtu.

Potrebna Vam je pomoć?


+381 63 233 121 info@LovacNaPutovanja.rs ponedeljak – petak │ 09:00 – 18:00

Prijavite se na naše kanale

SPECIJALNA PONUDA

NAPOMENA: Podaci su informativnog karaktera. Sajtovi lovacnaputovanja.rs, lastminute.rs, firstminute.rs i citybreak.rs nisu odgovorni za tačnost objavljenih podataka i njihovo ažuriranje. Zvanični podaci dostupni su kod oglašivača, molimo Vas da sve informacije proverite sa njima - telefonom, mejlom ili lično. Hvala na razumevanju.